KUVAUSPALVELUT

Suoritamme kuvauksia niin myymälämme yhteydessä olevassa studiossa kuin miljöössäkin.

Edustuskuvaus

Edustuskuvaus onnistuu vaivattomasti studiollamme ajanvarauksella. Tarvitset sitten tohtorikuvausta tai väitöskuvaa, kasvokuvaa uuteen CV:hen, matrikkeliin tai esimerkiksi LinkedIniin. Tutustu hinnastoon!

Asunto- ja ilmakuvaus

Asuntoja myytäessä hyvät kuvat ovat tärkeitä. Anna meidän huolehtia asuntosi kuvauksesta, niin säästät itseltäsi aikaa ja vaivaa. Meillä on käytössämme myös drone, jolla samalla otamme laadukkaat ilmakuvat kohteestasi.

Hääkuvaus

Hääpäiväsi on yksi elämäsi tärkeimmistä päivistä. Ikuista päiväsi kuviin, joita voit ihastella vielä vuosienkin päästä.

Meiltä onnistuu niin hääkuvaus studiossa kuin miljöössäkin, sekä dokumentaarinen hääpäivän kuvaus.

Hautajaiskuvaus

Hautajaiset ovat yhden elämän päätepysäkki. Monesti tilaisuus menee omaisilla kuin sumussa, jonka takia tilaisuudesta ei välttämättä jälkikäteen muista kaikkea.

Hautajaiskuvaajamme suorittaa kuvauksen ammattitaitoisesti ja huomaamattomasti.

Yrityskuvaus

Yrityksen henkilöstökuvat ovat tärkeä osa firman viestintää. Meiltä onnistuu luoda henkilöstölle yhtenäiset kuvat joko asiakkaalta tulevan kuvausohjeen mukaisesti tai voimme luoda yhtenäisen ilmeen kuville täällä meidän päässä. Kuvaus onnistuu studiollamme, tai voit kutsua kuvaajamme esimerkiksi yritykseenne paikanpäälle kuvaamaan

Lapsikuvaus

Lapsikuvaus on arvokas muisto, joka ikuistaa lapsen kasvutarinaa. Kuvaamme lapsia aina puolivuotiaasta aikuisuuden kynnykselle saakka, sekä studiossa että miljöössä.

Studioltamme löytyy paljon erilaista rekvisiittaa lapsille mukaan kuviin. Kuvauksiin on aina varattu aikaa yksi tunti.

Muotokuvaus

Muotokuvaukseen voi tulla yksin tai yhdessä läheisen kanssa, minkä ikäisenä tahansa. Kuvauksen tarkoituksena on ikuistaa sinut, tai teidät, edustaviin ja aikaa kestäviin kuviin. Kuvaus onnistuu niin studiolla kuin miljöössä.

Päiväkotikuvaus

Suoritamme päiväkotikuvauksia Kuopion alueen päiväkodeissa. Usein käymme ryhmäkuvat ottamassa päiväkodilla paikan päällä, jonka jälkeen vanhemmat voivat varata lapselleen yksittäiskuvauksen studiollemme. Tällöin yksittäiskuvauksen aikataulu on kiireettömämpi kuin päiväkodilla kuvatessa ja kuvista tulee luonnollisempia alkujännityksen hälvennettyä.

Kuvaus on sopimuspäiväkotililaisille ilmainen,  maksat vain tilaamasi kuvatuotteet! Esimerkiksi 10×15-kuvat 6,90€/kpl.

Perhekuvaus

Perhekuva on mukava muisto, jota on kiva katsella vuosienkin päästä. Perhekuvaan mahtuu studiolle maksimissaan kuusi ihmistä, mutta toki muutama enemmän, jos osa perheestä on pieniä lapsia. Isommat kokoonpanot pystymme aina kuvaamaan miljöössä!

Rippikuvaus

Ripille pääsy on yksi nuoren elämän virstanpylväistä, joka on mukava ikuistaa kuviksi asti. Kuvaus onnistuu joko studiollamme tai vaikka juhlapaikalla!

Yo- ja valmistujaiskuvaus

Ammatin tai valkolakin saaminen on suuri saavutus ja tämä onkin yksi meillä eniten kuvatuimmista elämänvaiheista. Kuvauksessa kuvataan juhlansankaria monissa eri asennoissa, aina myös kuvattavan omia toiveita kuunnellen, niin studiossa kuin miljöössäkin.

Ajanvaraus

Varatun ajan voi peruuttaa veloituksetta viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme palvelun maksun.

Varatun ajan voi peruuttaa verkkopalvelussa tai puhelimitse: 044 256 6754